fredag 13. november 2009

'Malvern Hills'

Bildet av 'Malvern Hills' som jeg har brukt som illustrasjon på Hagegal, har blitt forsøkt klikket på 221 ganger, ser jeg, så da legger jeg det ut i stor versjon her, enjoy:
'Malvern Hills' ble lansert av Austin i år 2000 og blir ofte omtalt som verdens første remonterende rambler. At den er gul, dufter godt og har lite torner, skader heller ikke.
Blomstene blekner til hvitt etterhvert som de folder seg ut. Den kom sent i blomst her i år, siden den frøs nesten helt ned til bakken (i likhet med mange andre klatreroser, vinteren 2008/2009 var enten streng mot klatrerosene, eller så har jeg litt sarte klatrere, det var nede på minus 20 et par dager, men det var også lengre perioder med barfrost og minus 8 før jul).
Men deretter holdt den det gående og hvis jeg ser etter i dagslys, tror jeg sannsynligvis det er noen blomster på den fremdeles.
Jeg har begynt å bygge en ny pergola/roselund til den.
Malvern Hills er ellers navnet på et landskap i England.

3 kommentarer:

 1. Så flott rose. Tar man seg tid til og virkelig se på roser, så er dem et utrolig kunstverk.

  SvarSlett
 2. Hei Mona!
  Jeg er også veldig fornøyd med Malvern Hills. Kjøpte den på turen med roseforeningen i fjor. Jeg har tanker om at den skal bli stoor, så håper ikke den fryser ned her i Oslo...
  Fin blogg du har forresten; har ikke sett at du har hatt det før, men så er det også en stund jeg har vært 'aktiv' på internett.
  Håper alt står bra til :) Hilsen Tine

  SvarSlett
 3. Lekkert bilde! Kopierer du opp bildene dine på papir til innramming? Når man ser endel "kunstplakater" går denne disse en høy gang. ;)

  SvarSlett